Terug Lees dit artikel

Zalm-wilde rijstburger met srirachamayonaise en komkommersalade

Zalm-wilde rijstburger met srirachamayonaise en komkommersalade


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Doe de zalm in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulse knop. Maal niet te lang, er mag nog structuur zichtbaar zijn.
  2. Meng de zalm met de rijst, eiwit, citroensap, bosui, paneermeel en maiszetmeel. Breng om smaak met zout en peper. Maak er 4 hamburgers van en zet 15 minuten in de koelkast.
  3. Meng ondertussen de mayonaise met de sriracha en zet opzij.
  4. Meng de komkommer met de radijs en de peterselie en zet opzij.
  5. Verhit wat olie in een pan en bak de hamburgers aan beiden kanten 4-5 minuten.


Serveer op een broodje met de mayonaise en de komkommersalade.



Dit artikel delen?