Terug Lees dit artikel

Zalm met mihoen, broccoli en koolrabi

Zalm met mihoen, broccoli en koolrabi


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de zalm in een ovenschaal. Meng 2 eetlepels van de shoyu met de sesamolie, knoflook, water en honing. Giet een deel van deze marinade over de zalm en zet 15 minuten in de oven. Sprenkel er iedere 5 minuten nog wat extra marinade over.
  3. Blancheer intussen de broccoliroosjes beetgaar in ruim kokend water en bak de paprika en koolrabi in een beetje olie in een koekenpan tot deze zacht zijn.
  4. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng er de laatste lepel shoyu door en verdeel over 4 borden.
  5. Schep de zalm, broccoli, paprika en bosui erover en bestrooi met het sesamzaad. Meteen serveren.



Dit artikel delen?