Wraps met tonijn en mais
Wraps met tonijn en mais
Voor 4 personen, saus
- 1 ui, fijngesneden
- 2 eetl olijfolie
- 1 paprika, in stukjes
- eventueel nog meer groente, bijvoorbeeld champignons, wortel, selderij, in stukjes
- ½-1 pak passata (gezeefde tomatensaus)
Om te beleggen op tafel
- geraspte kaas
- komkommer, in plakjes
- tomaat, in plakjes
- (gemengde) sla
- tonijn uit blik, uitgelekt
- mais uit blik, uitgelekt of vers
Bereiding
- Bak voor de saus de ui glazig in een koekenpan met de olijfolie.
- Voeg de rest van de groente toe en bak ongeveer 10 minuten.
- Voeg de passata toe en laat de saus nog 5 minuutjes pruttelen.
- Doe de losse ingrediënten voor op tafel op leuke bordjes of in schaaltjes.
- Warm de wraps op in de magnetron (in de pan of de oven kan ook).
- Schep aan tafel een laagje warme saus op de wraps en laat dan iedereen zijn eigen favoriete wrap bouwen. Vouw de wraps dicht en eet ze gezellig uit het vuistje.
Tip: Warm de wraps per keer op
Ook lekker met crème fraîche in plaats van warme tomatensaus.