Wraps met biefstuk Stroganoff
Voor 12 wraps
- 250 g boekweitmeel
- 3 eieren
- 700 ml karnemelk
- 1 theel zout
- 1 eetl olie
- kokosolie om in te bakken
Voor de biefstuk Stroganoff
- 500 g biefstuk, in reepjes
- paprikapoeder
- zout en zwarte peper
- 1 ui, gesnipperd
- 2 rode paprika’s, in dunne reepjes
- scheutje wodka of cognac (slijter, optioneel), of gebruik bouillon
- 125 ml crème fraîche
- little gem, in dunne reepjes
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de boekweitwraps tot een vloeibaar beslag en roer de crème fraîche erdoor. Verwarm steeds een beetje kokosolie in een koekenpan en bak ca. 12 wraps van het beslag (zoals je pannenkoeken bakt).
- Bak de ui en paprikareepjes op laag vuur tot ze zacht zijn (ca. 5 minuten).
- Roerbak ondertussen de biefstukreepjes op hoog vuur in een andere pan in een beetje kokosolie. Blus op hoog vuur af met wodka of cognac (of bouillon) en roer de crème fraîche erdoor of serveer apart. Bestrooi met paprikapoeder, zout en peper.
- Serveer de wraps met de groente, biefreepjes en sla.