Vegan portobello’s
Vegan portobello’s
Ingrediënten
- 10 portobello’s
- 125 g quinoa-bulgur-gierstmix
- 50 g pecannoten, grof gehakt
- 375 ml groentebouillon
- 1 vleestomaat, grof gehakt, pitjes eruit
- 4-5 teentjes knoflook, fijngesneden
- ½ eetl balsamicoazijn
- 1 eetl olijfolie
- 1 eetl tamari
- 1 theel gedroogde peterselie
- 1 thee gedroogde salie
- ½ theel gedroogde tijm
- 50 g vegan Parmezaanse kaas
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Hol de portobello’s uit en bestrijk met olijfolie.
- Kook de quinoa-bulgur-gierstmix volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Rooster de pecannoten.
- Meng de quinoa-bulgur-gierstmix, groentebouillon, pecannoten, tomaten, knoflook, balsamicoazijn, olijfolie, tamari, peterselie, salie en tijm en verdeel over de portobello’s.
- Bestrooi met Parmezaanse kaas en plaats 20 minuten in de oven.