Tagliatelle met broccoli en garnalen
        
    
    
                    Tagliatelle met broccoli en garnalen
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - olijfolie 4 eetl
- Broccoli (ca. 1 kg), kleingemaakt in blender
- garnalen (diepvries) 300g, ontdooid en schoongemaakt
- knoflook 2 tenen, geperst
- rode peper 2, fijngehakt
- verse tagliatelle (De Pastafabriek) 360g
- citroen 2, rasp en sap
- peterselie 15g, fijngehakt
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de geraspte broccoli in delen ca. 4-5 minuten. 
- Voeg de garnalen, knoflook en rode peper toe en bak nog 1 à 2 minuten totdat de garnalen nog net niet helemaal roze zijn.
- Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat kookwater.
- Doe citroenrasp en -sap, peterselie en een lepel kookwater bij het broccolimengsel en warm even mee. Breng goed op smaak met zout en peper. Hussel door de tagliatelle en serveer meteen.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    