Terug Lees dit artikel

Rodekool salade met noedels en kip

Rodekool salade met noedels en kip


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 4 minuten rondom bruin en gaar. Neem uit de pan en laat afkoelen.
  2. Breek de noedels. Verhit de boter in een andere koekenpan en bak de noedels 2 minuten.
  3. Voeg het amandelschaafsel en het sesamzaad toe en bak ca. 3 minuten mee tot alle ingrediënten goudbruin zijn. Laat afkoelen op een bord.
  4. Klop een dressing van de rest van de olie, de ketjap, de azijn en het oerzoet. Breng eventueel op smaak met peper.
  5. Meng de kool met de noedels en de kip. Meng goed en besprenkel met de dressing.



Dit artikel delen?