Terug Lees dit artikel

Quinoa goreng met pakoi en tofu

Quinoa goreng met pakoi en tofu


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Doe de quinoa in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken. Kook de quinoa in 375 ml water in 15 minuten gaar op laag vuur met het deksel op de pan. Haal de pan van het vuur.
  2. Verhit 1 eetlepel olie in een wok op hoog vuur en roerbak hierin de blokjes tofu 2-3 minuten, tot ze licht kleuren. Schep ze uit de wok en zet apart.
  3. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de ui, wortel en bleekselderij 1 minuut. Voeg de knoflook toe en na 30 seconden de paksoi en de doperwten. Bak nog 1-2 minuten.
  4. Bak de Bumbu in 1 eetlepel olie tot deze gaat geuren en voeg de tofu en de quinoa toe en laat alles al omscheppend nog 1 minuut doorwarmen.
  5. Serveer met de cashewnoten en koriander.



Dit artikel delen?

Dit artikel delen?