Terug Lees dit artikel

Pastinaaksoep met geroosterde hazelnoten

Pastinaaksoep met geroosterde hazelnoten


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180℃.
  2. Meng de hazelnoten met de knoflook, peterselie en olijfolie en spreid uit over een bakplaat. Zet 5 minuten in de oven tot de hazelnoten goudbruin zijn en laat dan afkoelen. Zet opzij.
  3. Verwarm de bouillon en voeg de prei, pastinaak, aardappel, tijm en laurier toe; laat ca. 20 minuten zachtjes trekken tot de groenten gaar zijn (maak nu de kaasbroodjes, zie recept).
  4. Verwijder de tijm en laurierblaadjes en pureer de soep daarna met de staafmixer of in de blender.
  5. Roer de soja cuisine en citroensap door de soep en verwarm opnieuw.
  6. Verdeel de soep over 4 borden en garneer met de geroosterde hazelnootjes.



Dit artikel delen?