Terug Lees dit artikel

Pannenkoek met stroop

Pannenkoek met stroop


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Roer de eieren, meel en de helft van de melk in een kom door elkaar tot een beslag zonder klontjes. Voeg vervolgens de rest van de melk, het water en het zout toe.
  2. Verhit de boter in een koekenpan, schep een soeplepel beslag in de pan en laat deze mooi uitvloeien.
  3. Serveer de pannenkoeken met stroop.


Bereid het eens anders


Bereiding

  1. Een flensje is een flinterdunne pannenkoek. In een notendop staat hieronder het recept van ‘Flensjes van gepofte paprika met roerbak groenten’ beschreven. Pureer de paprika met de melk en voeg al kloppend de eieren en het meel toe. Blijf kloppen tot je een mooi beslag hebt. Laat het 30 minuten rusten. Verhit de olie in een pan en bak van het beslag 4 grote flensjes. Roerbak de groenten, vul de flensjes met de groenten en vouw ze op.



Dit artikel delen?