Maaltijdsalade met bloemkool, sinaasappel en (plantaardige) baconreepjes
Maaltijdsalade met bloemkool, sinaasappel en (plantaardige) baconreepjes
Voor 4 personen
- bloemkool 1, in roosjes verdeeld en roosjes in plakken van ca. 3 mm dik gesneden
- sinaasappels 2, rasp en sap
- zout snufje
- amandelen 150 g
- (plantaardige )baconreepjes 180 g
- Parm à Zaan (vegan strooi-parmezaan) 65 g
- spinazie 100 g, gewassen en gedroogd
- kappertjes 2 eetl
- rode ui 1, in halve ringen
Bereiding
- Leg de bloemkoolplakjes in een slakom. Meng het sap en rasp van de sinaasappels erdoor en een snufje zout en laat marineren.
- Rooster de amandelen in een koekenpan op laag vuur (ca. 5 minuten).
- Bereid de baconreepjes zoals op de verpakking staat aangeven.
- Hussel alle ingrediënten elkaar en serveer.