IJsbergsalade met koolrabi en radijs
        
    
    
                    Icebergsalade met koolrabi en radijs
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 meiraap, geschild en in stukjes
 
                    	        - 1 venkel, in stukjes
 
                    	        - 1 koolrabi
 
                    	        - 1/2 eetl zout
 
                    	        - 1 krop icebergsla, gesneden
 
                    	        - 10-15 radijsjes, gehalveerd
 
                    	        - 1 bosje dille, fijn gehakt 
 
                    	        - 1 rode ui, in halve ringen
 
                    	        - peterselie, fijngesneden
 
                    	        - 6 eetl olijfolie
 
                    	        - 2 eetl azijn
 
                    	        - peper en zout
 
                
        
    
    
        
    
    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Kook het meiraapje, de venkel en koolrabi beetgaar in ongeveer 3-4 min. 
 
                    		                    	        - Giet het af en spoel koud af en laat afkoelen.
 
                    		                    	        - Meng alle ingrediënten en besprenkel met een dressing van olie, azijn en peper en zout.