Gevulde appeltjes met amandelsaus
Gevulde appeltjes met amandelsaus
Voor 4 personen
- 4 zure appels
- 50 g gemengde noten
- 25 g rozijnen
- 2 eetl citroensap
- 2 zakjes Yogi Tea® Immune Support
Amandelsaus
- 3 eetl amandelpasta
- 100 ml amandeldrink
- 2 theel maiszetmeel
- 2 theel ahornsiroop
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de appels bij de kroontjes doormidden en hol ze voorzichtig uit. Meng het vruchtvlees met de noten, de rozijnen en het citroensap en hak alles grof. Roer de inhoud van de theezakjes Yogi Tea® Immune Support erdoor.
- Vul de appels met de mix en zet ze in een ovenschaal. Bak 20 minuten in de oven.
- Meng intussen de amandelpasta met de amandeldrink en breng dit al roerend aan de kook. Roer het maiszetmeel los met 1 theelepel koud water en giet dit bij de saus. Laat de saus 1 minuut op laag vuur sudderen terwijl je roert en breng op smaak met ahornsiroop.
- Serveer de gebakken appels warm met de amandelsaus.