Ovenschotel met zoete aardappel en gegrilde groenten
Ovenschotel met zoete aardappel en gegrilde groenten
Ingrediënten
- 1 grote zoete aardappel, geschild, in stukken
- 1 aubergine, in stukken
- 1 courgette, in stukken
- 2 rode paprika’s, in stukken
- 2 eetl olijfolie
- 6 eieren
- 2 eetl kwark
- Peper en zout
- 1 theel oregano
- 100 geraspte kaas
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220ºC.
- Meng de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
- Klop de eieren los met de kwark, maak op smaak met peper, zout en oregano. Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Breng de temperatuur van de oven
- terug naar 200ºC.
- Bestrooi met geraspte kaas en bak nogmaals in 20 goudbruin en gaar.