Terug Lees dit artikel

Dim sum met paksoi

Dim sum met paksoi


Dim sum met paksoi


Bereiding

  1. Verhit de sesamolie in een wok en roerbak de gember, sjalot, shiitake en paksoi 3 minuten. Verkruimel het bouillontablet erboven en roerbak nog 2 minuten.
  2. Schep de mihoen en taugé er goed doorheen. Breng het mengsel op smaak met sojasaus en laat afkoelen.
  3. Schep op elk wontonvelletje wat vulling.
  4. Maak met wat water een papje van de bloem en smeer hiervan een beetje op de randen van het deeg. Vouw de randen naar elkaar toe en plak ze op elkaar.
  5. Stoom de buideltjes in 8 minuten gaar in een stoompan of stoommandje. Lekker met gekookte mie.


*Wontonvellen lijken op loempiavellen en kunnen worden gestoomd, gebakken of gefrituurd. Verkrijgbaar in goed gesorteerde supermarkten en de toko.



Dit artikel delen?