Terug Lees dit artikel

Curry van bataat

Curry van bataat


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote pan en bak de ui zacht in 3 à 4 minuten. Voeg de knoflook, gember, currypasta, tomatenpuree en limoenrasp toe en bak 1-2 minuten tot het geurt.
  2. Doe de champignons en tomaatpartjes erbij en roerbak 2 à 3 minuten.
  3. Schep de linzen erdoor en giet de kokosmelk erbij. Spoel het blik kokosmelk schoon met ca. 125 ml water en voeg dit water toe aan de pan.
  4. Zet het vuur hoger en breng alles rustig aan de kook. Breng op smaak met zout en peper en kook 5 à 6 minuten. Voeg de bataat toe en kook in ca. 10 minuten net gaar. Roer de spinazie erdoor en verhit nog 1 minuut tot de blaadjes zacht zijn.
  5. Serveer de curry met rijst en bestrooi met koriander.



Dit artikel delen?