Terug Lees dit artikel

Couscous met gegrilde groenteratatouille

Couscous met gegrilde mediterrane groenten


Voor 4 personen


Voor de ratatouille


Bereiding

  1. Kook 1 l water en schenk op de couscous.
  2. Zet de grill in de oven aan. Bestrijk de groenten ruim met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout. Leg ze op een rooster 10 cm onder de grill. Gril de groenten in ongeveer 10 minuten, onder regelmatig draaien, goudbruin.
  3. Doe de groente in een bakpan of wok en bak ze nog 15 minuten op zacht vuur. Voeg indien nodig olijfolie toe.
  4. Roer de couscous los met een vork en verwarm hem in 2 eetl olijfolie. Meng met de knoflook en kummel. Voeg de rode peper toe. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Leg de geroosterde ratatouille op de couscous en bestrooi met de groene kruiden.



Dit artikel delen?