Ciabatta Kalkoen
Ciabatta Kalkoen
4 personen
- 4 ciabatta’s
- 200 g kalkoenfilet, in reepjes
- 1 eetl boter of olijfolie
- blaadjes eikenbladsla
- 1 tomaat, in schijfjes
- ¼ komkommer, in dunne plakjes
- peper en zout
Voor de salsa
- 1 mango in kleine stukjes
- 1/8 l creme fraiche
- 1 eetl krionader, gehakt
- 1 eetl peterselie, gehakt
- 1 eetl citroensap
- 1 eetl tomatenketcheup
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de salsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Snij de broodjes open en verwarm ze even in de oven.
- Bak de kalkoenreepjes in de boter bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout.
- Beleg de ciabatta’s met sla en verdeel de tomaat, komkommer en kalkoenfilet erover.
- Serveer met de salsa.