Caponata met vis
Caponata met vis
Voor 4 personen
- 3 kleine aubergines, in plakken gesneden
- zeezout
- kokosolie om in te bakken
- 2 stengels bleekselderij, in kleine blokjes
- 1 paprika, in kleine blokjes
- 1 courgette, in kleine blokjes
- 1 bosje peterselie, klein gesneden
- 1 potje sardienfilets
- 1 potje kappertjes
Bereiding
- Bestrooi de aubergine met het zout en laat 30 minuten staan. Spoel af en dep droog.
- Verhit kokosolie in een pan en bak hierin de ui en knoflook 1 minuut aan.
- Voeg de aubergine toe en bak deze ook 1 minuut mee.
- Roer de paprika, courgette en peterselie erdoor. Bak alles nog 1 minuut en haal van het vuur.
- Schep de rest van de ingrediënten door het groentemengsel.
- Laat de caponata het liefst 8 uur marineren.