Bruschetta met champignons, zongedroogde tomaatjes en walnotenpesto
Bruschetta met champignons, zongedroogde tomaatjes en walnotenpesto
Ingrediënten
- 1 bakje champignons
- 1 potje zongedroogde tomaten
- kokosolie
- 4 dikke sneden brood, gehalveerd
Voor de pesto
- 50 g walnoten, geroosterd
- 1 teentje knoflook
- 30 g peterselie
- 50 g Parmezaanse kaas
- 100 ml olijfolie
- zout en peper naar smaak
Bereiding
- Bak de paddenstoelen in een pan.
- Meng de knoflook, peterselie, walnoten en kaas samen en pureer met behulp van bijvoorbeeld een keukenmachine.
- Voeg geleidelijk de olie toe en breng eventueel nog verder op smaak met zout en peper.
- Rooster het brood aan weerszijden goudbruin en besmeer het daarna met de walnotenpesto.
- Garneer met de paddenstoelen en een zongedroogd tomaatje.