Terug Lees dit artikel

Bloemkoolsalade met bramen

Bloemkoolsalade met bramen


Voor 2 - 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng de bloemkoolroosjes met 2 eetl olijfolie, wat zout en peper en verdeel ze over een bakplaat. Zet ze hoog in de oven en bak ze +/- 15 minuten tot ze beetgaar en mooi geroosterd zijn.
  3. Doe de boterbonen en linzen in een vergiet en spoel af met koud water. Laat uitlekken.
  4. Snijd de bosui in ringetjes. Hak de peterselie en dille grof.
  5. Meng de roosjes bloemkool met de boterbonen, linzen, bramen en bosui.
  6. Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout en meng dit door de groenten.
  7. Verdeel de verse kruiden erover en schep nog een paar keer voorzichtig door.



Dit artikel delen?