Bloemkoolhamburgers, piccalilly, rucola, rode ui
Bloemkoolhamburgers, piccalilly, rucola, rode ui
Voor 4 personen
- 4 hamburger buns
- 400 g bloemkoolrijst
- 3 eetl tarwebloem
- 2 eetl ras el hanout
- 2 eieren
- 150 g harde cheddar kaas, geraspt
- 4 eetl piccalilly
- 4 blaadjes eikenbladsla
- 4 plakjes cheddar
- 1 rode ui, in grove ringen
- 2 eetl mayonaise
- zout en zwarte peper gemalen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°c.
- Meng voor de hamburgers de geraspte cheddar, bloemkoolrijst, eieren, tarwebloem, ras el hanout door elkaar. Maak het op smaak met zout en peper. Vorm er 4 hamburgers van en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze ca. 25 minuten af.
- Garneer vervolgens de bloemkoolhamburgers met de piccalilly, eikenbladsla, cheddar, rode ui en mayonaise.