Bimicurry met amandelen en kokosrijst
Bimicurry met amandelen en kokosrijst
Voor 4 personen
- 2 eetl zonnebloemolie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 volle eetl milde currypasta, 400 g bimi
- 200 ml (soja) room 4 eieren, hardgekookt
- geschaafde amandelen, geroosterd ter garnering
Voor de kokosrijst
- 250 g droogkokende rijst
- 200 ml water (of bouillon)
- 200 ml kokosmelk zout
Bereiding
- Verhit de olie en fruit hierin de ui. Roer er de currypasta door. 2. Stoom de bimi gaar, snijd klein en voeg bij de curry. Roer de sojaroom erdoor.
- Meng ondertussen het water (of de bouillon) met de kokosmelk en roer dit door de rijst met wat zout. Laat de rijst in 10 min gaar koken.
- Serveer de curry met kokosrijst, de hardgekookte eieren en garneer met amandelen.