Aubergine-champignonsaus
        
    
    
                    Aubergine-champignonsaus
                    
                    Ingrediënten
                    
    
            	        - 500 g champignons, in vieren gesneden 
 
                    	        - 1 eetl olijfolie
 
                    	        - 2 aubergines, in blokjes gesneden
 
                    	        - 1 courgette, in kleine blokjes
 
                    	        - 1 ui, kleingesneden 
 
                    	        - 2 teentjes knoflook, kleingesneden 
 
                    	        - 2 blikken tomaat à 400 g, in blokjes
 
                
                    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verwarm een pan en bak de champignons tot het vocht is verdampt, voeg de olijfolie toe en bak de champignons verder door.
 
                    		                    	        - Schep de aubergine, courgette, ui en knoflook erbij en bak alles 1 minuut goed door.
 
                    		                    	        - Roer de tomaten plus vocht erdoor en laat nog 10 minuten sudderen.