Terug Lees dit artikel

Wasabibiefstuk met bimi en paddenstoelen

Wasabibiefstuk met bimi en paddenstoelen


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Meng de wasabi met de gember en 3 eetlepels tamari. Laat de biefstuk hierin 30 minuten marineren.
  2. Verhit een grillpan op matig tot hoog vuur. Dep de biefstukken droog en vet ze in met 1 theelepel olie. Gril ze 3 minuten per kant, tot ze medium gaar zijn.
  3. Dek de biefstukken losjes af met aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten op een bord. Snijd ze daarna in plakjes.
  4. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep om met de mirin en 1 eetlepel tamari. Verhit de rest van de olie in een wok op hoog vuur. Roerbak de paddenstoelen 2 minuten. Voeg de knoflook toe, na 1 minuut de bimi en na nog 1 minuut de courgette. Bak tot de groenten beetgaar zijn.
  5. Voeg de laatste lepel tamari toe en schep om. Schep de noedels op borden en verdeel de groenten en de biefstuk erover. Garneer met de kiemen.



Dit artikel delen?