Taco’s met rode kool, avocado en chorizo
Taco’s met rode kool, avocado en chorizo
Voor 4 personen
- 1 kleine rode kool, in dunne reepjes
- 3 limoen, uitgeperst
- 15 g koriander, fijngehakt
- 1 eetl olijfolie
- 250 g paprika peper droge worst, in blokjes
- 2 rode ui, in dunne halve ringen
- 2 rode paprika, in dunne reepjes
- 2 knoflook, uitgeperst
- 2 eetl gerookte paprikapoeder
- 2 blikken rode nierbonen, afgespoeld en uitgelekt
- 150 g tacoschelpen
- 1 avocado, rijp, in blokjes
Bereiding
- Meng de rode kool, het limoensap, de koriander en een ½ theelepel zout in een kom en zet opzij.
- Verhit de olie in een pan en voeg de worst toe. Bak dit 5 minuten en voeg dan de ui en de paprika toe. Bak dit 7-10 minuten totdat de paprika zacht begint te worden.
- Voeg nu de knoflook en het gerookte paprikapoeder toe en bak 1 minuut mee.