Salade van eikenbladsla met koolrabi en jonge kaas
Salade van eikenbladsla met koolrabi en jonge kaas
Voor 4 personen
- 1 glutenvrij afbakbrood ciabatta olijven
- sap van 1 citroen
- 8 eetl olijfolie
- 4 theel cajunkruiden
- 2 stuks koolrabi
- 200 g jonge kaas (Zuiver Zuivel), in blokjes
- 200 g eikenbladsla
Bereiding
- Bak de glutenvrije ciabatta af zoals op de verpakking staat aangeven. Snijd door de helft en daarna overlangs in tweeën.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Klop in een kommetje een dressing van citroensap, olijfolie en cajunkruiden.
- Schil de koolrabi’s en snijd in blokjes. Meng de koolrabi met 1 eetlepel dressing.
- Bestrijk de 4 stukken brood dun met dressing. Leg op een bakplaat onder de hete grill en laat in ca. 2 minuten goudbruin kleuren.
- Verdeel de eikenbladsla, koolrabi en kaasblokjes over 4 borden en besprenkel met de rest van de dressing. Serveer met het brood.