Piadine met bloemkool en ananas
Piadine met bloemkool en ananas
Voor 4 personen
- 1 pak piadine spelt wraps
- flinke handvol verse koriander
- ca. 200 g geitenkaas, verkruimeld
- limoenpartjes
Voor de saus
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 theel chilipoeder
- 100 ml ananassap
- 50 ml witte azijn
- 125 g verse ananas (of ongezoete uit blik), in stukjes
Voor de vulling
- 1 bloemkool, in kleine roosjes
- ½ ui, in dunne plakjes
- 2 eetl olijfolie
- 125 g verse ananas (of ongezoete uit blik), in stukjes
- ¼ rode peper, zaadjes eruit en in ringetje
Bereiding
- Meng alle de ingrediënten voor de saus in de blender.
- Bak de bloemkool en de ui in de olie in 15 minuten rustig zacht en gekaramelliseerd. Voeg de saus toe, de verse ananas en de rode peper. Meng goed door elkaar.
- Verwarm de piadine één voor één op een hete bakplaat of in een koekenpan met anti-aanbaklaag; 30 seconden aan elke zijde.
- Vul de piadine met het bloemkool-ananasmengsel en top met koriander en verkruimelde geitenkaas. Geef er partjes limoen bij.