Paprika’s gevuld met kip en couscous
Paprika’s gevuld met kip en couscous
Voor 4 personen
- 150 g couscous
- 250 ml groente bouillon
- 1 eetl olie
- 1 rode ui
- 250 g kip
- 10 zongedroogde tomaten, in stukjes
- 1 theel kaneel
- peper en zout
- 4 groene paprika’s, bovenkant eraf en zaadlijsten verwijderd
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 ºC
- Giet de warme bouillon bij de couscous en laat 5 min wellen.
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin.
- Voeg de ui, de kip, de zongedroogde tomaten en de kaneel toe aan de couscous en roer goed door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de paprika’s met de couscous.
- Zet de paprika’s 20 minuten in de oven.