Macaroni met aubergine en mozzarella
Macaroni met aubergine en mozzarella
Voor 4 personen
- 2 eetl olijfolie
- 1 teentje knoflook, grof gehakt
- 2 aubergines, in kleine blokjes
- 4 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes
- klein handje basilicumblaadjes, grof gesneden
- 400 g macaroni
- zout
- 2 bolletjes mozzarella, in blokjes
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een grote pan en bak hierin de knoflook ca. 1 minuut op laag vuur. Voeg de blokjes aubergine toe en bak al omscheppend ca. 5 minuten op matig vuur.
- Roer de tomaat en basilicum erdoor.
- Kook de macaroni al dente in een grote pan gezouten kokend water.
- Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Meng de blokjes mozzarella door het auberginemengsel en verdeel over de pasta. Meteen serveren.