Hapjes van geroosterde bieten, geitenkaas en pannenkoekjes met elitehaver
Voor de geroosterde bieten
- 2 rode bieten, gekookt.
- 1 eetl aceto balsamico
- Olijfolie
- 100 g geitenkaas
Pannenkoekjes
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 1 ei
- Kokosolie
- 125 ml melk
- Snufje zout
- Honing
- Elitehaver
Bereiding bietjes
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de rode bietjes en snijd in stukken, leg ze op aluminiumfolie en besprenkel met de azijn en een beetje olijfolie.
- Vouw het pakketje dicht en bak 10 minuten in de oven.
Pannenkoekjes
- Zeef de bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje en breek daar het ei in.
- Voeg zout toe en roer met een houten lepel het ei door de bloem en voeg geleidelijk de melk toe.
- Bak de pannenkoekjes in de gesmolten kokosolie.
- Verdeel de geitenkaas in stukjes en serveer samen met de bieten, pannenkoekjes en elitehaver.