Terug Lees dit artikel

Gepofte aardappels met garnalensalade, alfalfa en tuinkers

Gepofte aardappels met garnalensalade, alfalfa en tuinkers


Voor 2 - 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Boen de aardappelen schoon en verpak ze in aluminiumfolie.
  3. Strooi een flinke laag grof zeezout op de bodem van een ovenschaal of bakplaat. Leg de aardappelen erop en pof ze in ca. 1 tot 1½ uur gaar (check of ze zacht zijn).
  4. Snijd de aardappels overlangs middendoor en hol ze voor de helft uit.
  5. Meng het aardappelvruchtvlees met de crème fraîche of zure room, de garnaaltjes, het limoensap, de bieslook en de tomaten en breng op smaak met zout.
  6. Vul de aardappelhelften met dit mengsel en garneer met tuinkers.



Dit artikel delen?