Terug Lees dit artikel

Aardappel-appel- kerriesalade

Aardappel-appel- kerriesalade


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook en kook hierin de aardappels net gaar. Giet af, laat afkoelen en snijd in blokjes.
  2. Bak de ui glazig in een koekenpan met 1 eetl olie. Voeg de spekjes toe en bak tot de spekjes goudbruin en een beetje knapperig zijn.
  3. Doe de blokjes aardappel en appel in een kom en meng de ui en spekjes erdoorheen.
  4. Voeg de zure uitjes toe, met ook een beetje van de azijn uit het potje.
  5. Meng de kerrie door de mayonaise, en voeg zoveel van de kerriemayonaise toe aan de salade dat het smakelijk en smeuïg wordt.
  6. Bestrooi met bieslook.


Tip: Als je deze salade een nacht laat staan, trekken de smaken nog lekkerder in.



Dit artikel delen?